ENTERPRISE SOLUTIONS – TRAINING – Negotiations

08-10-15 Ligia Seceleanu 0 comment

nc 3

[spacer color=”C12026″ icon=”Select a Icon” style=”2″]

 

handshakeComertul online ca parte dintr-o ecosistem digital al intreprinderii presupune un ritm accelerat de tranzactionari la distanta. Deplasarile si interactiunile cu clientul care sunt cheia reusitei unei relatii comerciale de lunga durata, devin cu atat mai cruciale.

Pentru a fi in pas cu aceste schimbari, pentru a pune bazele unei impresii pozitive si durabila ai nevoie de siguranta in exprimare, de o strategie coerenta si de cel putin o limba straina stapanita la perfectie.

NormaCorp Enterprise Solutions for Traning in Negotiations sau NEST in Negotiations te ajuta cu solutia pe masura ta.

 

CARE SUNT OBIECTIVELE NEST IN NEGOTIATIONS?


NEST in Negotiations este creat pe masura ta.

Tu decizi care sunt nevoile angajatilor tai in privinta Negocierilor si noi iti oferim o solutie de training adaptata bugetului de care dispui si numarului de ore si de angajati pe care vrei sa ii formam.

NEST in Negotiations este disponibil in romana, engleza si franceza, iar la sfarsit angajatii tai vor fi capabili sa poarte o negociere la cel mai inalt nivel profesional in oricare din aceste limbi.

 CUM VA DECURGE O SESIUNE NEST IN NEGOTIATIONS?


NEST in Negotiations este un incubator.

Principiul incubatorului este ca angajatii tai se vor afla intr-o sesiune intensa de training-uri interactive, unde vor fi confruntati cu situatii neasteptate, la prima vedere. Dezvoltandu-si lexicul profesional si aplicand strategii de negociere in oricare dintre limbile romana, engleza si franceza, acestia vor putea sa se ridice la inaltimea asteptarilor clientilor dumneavoastra o data ce au fost crescuti in mediul nostru provocator.

CE VA OFERIM NOI ?


  •  Flexibilitate – In functie de orarul tau (fie in timpul muncii, fie dupa orarul stabilit) noi iti propunem un plan de formare ;
  • Calitate – Formatorii nostri dispun de competente certificate in negocieri si in limbajul juridic si profesional
  • Adaptabilitate – Nevoia ta in privinta numarului de ore si al rezultatelor defineste solutia noastra.
  • Rezultate masurabile – ne angajam in privinta unui nivel de calitate si profesionalism

 CUM NE CONTACTATI ?


 

  • Email: office – at- normacorp.ro
  • Telefon: 0722.452.457


Lasă un răspuns

%d blogeri ca acesta: